Begin uw eigen webshop!

We leven in een tijdperk waarin de mensen het shoppen via een webshop evenwaardig of zelfs beter ervaren als het winkelen in een echte winkel.  Je kan het doen vanuit je luie zetel, dus je hoeft de deur niet uit te komen, de keuzemogelijkheden zijn enorm en de afhandeling gebeurt in vele gevallen sneller dan dat je het in een fysieke winkel zou doen en dat door leveringen in het weekend.  Delta Solutions bouwt uw webshop volgens de regels van de kunst.

 • We bouwen u een nieuw verkoopskanaal.
 • Verkoop meer, door een online winkel.
 • Verkoop ook op smartphone.
 • Een jonge en dynamische partner.
 • Schitterende webshops aan een correcte prijs.

Waarom is een webshop een goede investering?

Verkoopt u een product en denkt u dat het internet daarvoor een goed verkoopskanaal is?  Zoek dan niet verder, want bij Delta Solutions bent u aan het goede adres voor een webshop.  Delta Solutions biedt elke ondernemer de kans om zijn of haar product via het internet te verkopen met behulp van een online winkel, een webwinkel.  Er zijn allerlei soorten en maten webshops, geavanceerde en minder geavanceerde.  Wij durven echter te stellen dat – wat uw product ook is – er altijd een manier is om uw product online te verkopen.  Delta Solutions biedt u daarom de mogelijkheid om uw producten op uw eigen website te promoten en verkopen.

Online verkopen met een grote smile !

We hebben een eigen ontwikkeld e-commerce platform, Inflecto,  die zowel de hele kleine als de hele grote webshops kan ondersteunen in het volledige online verkoopsproces.  Inflecto is online verkopen met een grote smile!  Jij voorziet de praktische kant en wij voorzien het volledige technische aspect, van hoe het eruit ziet tot de uiteindelijke betalingsafhandeling en transportverwerking.

Bouw een nieuw verkoopskanaal

Vele winkels hebben de evolutie van online verkoop aangegrepen, ze transformeren hun fysieke winkel tot een echte beleving – inclusief de koffie – en vullen hun fysieke winkel aan met een webshop voor de snellere shopper.  Via de zoekmachines en SEO heb je een volledig nieuw zichtbaarheidskanaal.

Verkoop ook op smartphone

Wist je dat er steeds meer mensen overgaan tot het kopen van producten via hun smartphone?  Met een responsive webshop voorzie je een webwinkel die zich optimaal gedraagt op een smartphone.  Delta Solutions begeleidt u om tot een optimale beleving te komen!

Uw webwinkel is schitterend ingericht

Natuurlijk is uw winkel een pareltje, dat zal met uw online winkel niet anders zijn.  Wij voorzien het totaalconcept, van inrichting tot afhandeling.  We zetten samen met u een schitterend ontwerp om in een functionele en goed ogende webshop.  Uw webwinkel ademt de sfeer van uw winkel.

Wacht niet langer met uw eigen webshop!

Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek de mogelijkheden van een webshop.  Ontdek wat wij voor uw webshop kunnen betekenen!

Waarom Delta Solutions?

 • Webshops die verkopen
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten