Software op maat

Software op maat” is Nederlands voor “custom software”.  Het betekent software die speciaal ontwikkeld is voor de specifieke behoeften en vereisten van een specifieke organisatie of bedrijf.  In tegenstelling tot software die algemeen verkrijgbaar is en meestal wordt aangeboden als een één-grootte-past-allemaal oplossing, is custom software ontworpen om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen.  Dit maakt het mogelijk om precies te doen wat de klant wil en verwacht, in plaats van te moeten compromissen sluiten met de beperkingen van bestaande software.

Dus heb je een schitterend idee maar bestaat er geen administratieve software om dit idee te ondersteunen?  Kom eens praten, we zijn er zeker van dat we een oplossing kunnen bieden door software op maat te ontwikkelen.  We werken een programma uit dat werkt volgens jouw wensen.

 • Wij maken software die voldoet aan jouw noden.
 • Maak kennis met een klantgerichte partner.
 • Webgebasseerd en overal bereikbaar.
 • Een jonge en dynamische partner.
 • Software waar je graag mee werkt, met het grootste gemak.

Software die voldoet aan jouw noden

We bekijken samen welke noden er zijn en bekijken samen de mogelijkhedenSoms kunnen we onze bestaande pakketten gebruiken mits wat extra maatwerk.  In vele gevallen blijkt een specifieke maatoplossing het beste idee, want in dat geval kan de software 100% voldoen aan jouw wensen.

Maak kennis met een klantgerichte partner

We vertalen alle praktische vragen in eenvoudig te gebruiken software die 100% doet wat je er zelf van verwacht.  Door de langetermijnrelatie die we samen opbouwen evalueren we de software samen met de gebruikers en implementeren we de eventuele opmerkingen.

Webgebasseerd en overal bereikbaar. Geen licentiekosten!

Onze toepassingen zijn steeds webgebasseerd.  Dit wil zeggen dat je enkel een browser nodig hebt om je software te kunnen uitvoeren.  Dit heeft als grote voordeel dat je software van overal bereikbaar is , of dit nu binnen het private netwerk is of op het wereldwijde web.  Dit zorgt voor een lagere gebruikskost ( total cost of ownership ).

Je werkt er graag mee en met het grootste gemak

Op basis van jouw specifieke behoeften ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke applicaties die je bedrijfsprocessen optimaliseren en ondersteunen.  Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat deze software niet enkel beantwoordt aan de problemen van vandaag, maar dat deze eveneens meegroeit met jouw bedrijf.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software zijn werknemers in staat tijd te besparen, productiviteit te verhogen en de motivatie positief te beïnvloeden.

Software op maat realiseren hoeft niet duur te zijn.  Door onze expertise zijn we in staat een goede prijs/kwaliteit verhouding te hanteren.  Die vergt geen uitgebreide investeringen en blijft betaalbaar voor KMO’s.

 

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten, die kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten