Software op maat

Hebt u een schitterend idee maar bestaat er geen administratieve software om dit idee te ondersteunen, kom eens praten en we zijn er zeker van dat we u een oplossing kunnen bieden door de software op uw maat te ontwikkelen.  We werken een programma uit die werkt volgens uw wensen.

 • Wij maken software die voldoet aan uw noden.
 • Maak kennis met een klantgerichte partner.
 • Webgebasseerd en overal bereikbaar.
 • Een jonge en dynamische partner.
 • Software waar je graag mee werkt, met het grootste gemak.

Software die voldoet aan uw noden

We bekijken samen met u welke noden er zijn en bekijken samen de mogelijkhedenSoms kunnen we onze bestaande pakketten gebruiken mits wat extra maatwerk.  In vele gevallen blijkt een specifieke maatoplossing het beste idee, want in dat geval kan de software 100% voldoen aan uw wensen.

Maak kennis met een klantgerichte partner

We vertalen al uw praktische vragen in eenvoudig te gebruiken software die 100% doet wat je er zelf van verwacht.  Door de langetermijnrelatie die we samen opbouwen evalueren we de software samen met uw gebruikers en implementeren we de eventuele opmerkingen.

Webgebasseerd en overal bereikbaar. Geen licentiekosten!

Onze toepassingen zijn steeds webgebasseerd.  Dit wil zeggen dat je enkel een browser nodig hebt om uw software te kunnen uitvoeren.  Dit heeft als grote voordeel dat uw software van overal bereikbaar is , of dit nu binnen uw private netwerk is of op het wereldwijde web.  Dit zorgt voor een lager gebruikskost ( total cost of ownership ).

U werkt er graag mee, met het grootste gemak

Op basis van uw specifieke behoeften ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke applicaties die uw bedrijfsprocessen optimaliseren en ondersteunen.  Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat deze software niet enkel beantwoordt aan de problemen van vandaag, maar dat deze eveneens meegroeit met uw bedrijf.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke software zijn werknemers in staat tijd te besparen, productiviteit te verhogen en de motivatie positief te beïnvloeden.

Software op maat realiseren hoeft niet duur te zijn.  Door onze expertise zijn we in staat een goede prijs/kwaliteit verhouding te hanteren.  Die vergt geen uitgebreide investeringen en blijft betaalbaar voor KMO’s.

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op uw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten