Social media

Je kan er niet omheen, social media is belangrijker dan ooit.  Bedrijven en organisaties kunnen sociale media gebruiken om hun merken te versterken, nieuwe klanten te werven en hun online aanwezigheid te vergroten.  Sociale media kunnen ook helpen bij het versterken van de band met bestaande klanten door hen op de hoogte te houden van nieuws en aanbiedingen en te reageren op hun feedback en vragen.  In feite is sociale media een krachtige tool geworden voor bedrijven en individuen om zichzelf te presenteren, te communiceren en te verbinden met anderen.  De zichtbaarheid van je bedrijf hangt tegenwoordig dus ook heel sterk af van deze media.  Tijdschriften en weekbladen schroeven hun oplages terug of verdwijnen.  Steeds meer wordt er ingezet op de digitale kanalen om een doelpubliek te bereiken.  Ons doelpubliek spendeert nu eenmaal meer tijd op LinkedIn, facebook, Twitter, Instagram,  … de uitgelezen platformen dus om ons op te profileren.

Sociale media management

Je bent je er zeker van bewust dat online aanwezigheid een must is, maar het uitvoeren van je plannen is niet altijd evident.  Het structureel beheren van social media wordt vaak gezien als een bijzaak en in tijden van drukte binnen een bedrijf wordt dit vaak als eerste opzij geschoven. Hierdoor kan de zichtbaarheid verminderen en kan de onderneming minder top of mind zijn bij klanten en prospecten. Onze rol als social media management is om dit aspect op ons te nemen en ervoor te zorgen dat er consistent gewerkt wordt aan het beheer van de social media.

Wij plannen uw posts in

Wens je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks berichten te plaatsen dan kijken we naar een gepaste planning.  Op de afgesproken momenten en best passende tijdstippen voor je doelpubliek worden je berichten op verschillende social media gepost.  Je blijft je publiek actief benaderen en blijft zo voortdurend in de schijnwerpers staan.  Gedaan met het vergeten van je posts of het verzwakken van de aandacht rond je social media, wij nemen dat werk  voor je uit handen zodat je zorgeloos je berichten ziet verschijnen.

Wij verzorgen je content

Samen bespreken we welke content je wenst te plaatsen, misschien wens je in te spelen op trends of zijn er bepaalde evenementen of producten die je in de kijker wil zetten.  We posten je aangeleverde content of kijken samen om de content aan te maken, want aantrekkelijke content zorgt voor meer bereik en betere resultaten.

Wij rapporteren

We rapporteren de impact van je posts, want meten is weten en dat geldt ook voor de content die je op de social media plaatst.   Bereik je je doel of moeten we bijsturen ? Dan doen we wat er nodig is, we leven in een voortdurend veranderd landschap en bijsturen is een must.

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken, spreken samen af wat je wil en doen een budgetbepaling. Een budgetbepaling waar we niet van afwijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

 

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten, die kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Waarom Delta Solutions?

 • doelgericht en effectief
 • planmatige aanpak
 • duidelijke rapportering
 • bij te sturen en flexibel

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website