Webshop Drankcenter Schotte

Project uitgewerkt voor Bthere - Waregem, Eindklant Drankcenter Schotte - Waregem

Eenvoudig en krachtig

Drankcenter Schotte koos voor een strakke en moderne webshop die hun ruime aanbod aan producten op een snelle en eenvoudig manier voorstelt.  Zo kan je door de duidelijke menustructuur navigeren en snel uw gewenste producten vinden.  Via een party planner biedt Drankcenter Schotte u een tool aan die het eenvoudig maakt de benodigdheden voor een feestje eenvoudig samen te stellen.  Eenvoudig en krachtig !

Uitgebreide specificaties

De producten werden voorzien van uitgebreide specificaties, door de filter zoek aan de linker zijde van de webshop kan de klant sneller tot een verfijnde zoekselectie komen en zo heel snel en efficiënt de gewenst producten bekomen.

Synchronisatie met kassa

Er zijn duizenden producten voorrading bij Drankcenter Schotte,  daarom werd er gekozen om een automatisch synchronisatie te maken met het interne kassapakket zodoende dat de basisinformatie van nieuwe producten automatisch in Inflecto komt.

Samenwerking

Dit project is een samenwerking met Bthere, het ontwerp en realisatie werd door hen uitgewerkt, de technische implementatie door Delta Solutions.


Bekijk dit project op http://www.drankcenter.com of bekijk alle referenties ...

    Gratis offerte !

    Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
    Laat ons samenwerken !

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


    Verwante Referenties