Hosting, domein, e-mail

Een goede domeinnaam is essentieel om een goede zichtbaarheid te hebben op internet. Daarnaast staan we ook in voor de hosting van je website of webapplicatie en voorzien je van het uiterste betrouwbare maildienst office 365 voor je email.

 • Hosting met focus op kwaliteit
 • Geen it-investeringen via office 365 voor je email
 • één aanspreekpartner
 • Geen technische kennis nodig, wij zijn de techneuten!

Hosting

Het hosten ( het voorzien van webruimte voor je website en deze aanbieden via internet ) is een heel belangrijk gegeven.  Snelheid en uptime zijn een heel belangrijk onderdeel van je webstrategie.  Je zal het misschien niet zo belangrijk vinden dat je website traag reageert maar wist je dat google de snelheid van je website in rekening neemt bij het bepalen van de sortering van zoekresultaten.  Wij streven naar optimale kwaliteit en gaan actief om met onze hosting,  wat eigenlijk wil zeggen dat we in samenwerking met onze leverancier een zo hoog mogelijke kwaliteit bieden aan onze klanten.  Uiteraard zijn al onze sites voorzien van https-hosting zodat er een beveiligde verbinding is met je website.

E-mail

Wij kiezen resoluut voor Office 365 als maildienst, een dienst van Microsoft.  Office 365 biedt ons uit ervaring de flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor je e-mail.  Het is tevens heel eenvoudig in te stellen op al je toestellen en biedt een gedeelde agenda aan.  Microsoft biedt een uptime garantie van 99,9%, wat tot een optimale bereikbaarheid leidt.  Door je mails te voorzien via een cloud dienst hoeft je zelf niet te investeren in een server of een it’er om je diensten optimaal online te houden.  Wij stellen alles in en zijn jouw aanspreekpartner als er uitbreidingen of aanpassingen nodig zijn.

Domeinnamen

Een goede domeinnaam is essentieel om een goede zichtbaarheid te hebben op internet.  Je gebruikt het in al je commerciële documenten en kiest daarom best een klinkende en goed te onthouden domeinnaam.

 • Wij adviseren je in de naamkeuze van een goede domeinnaam
 • Snelle registratie, registreer vandaag nog!
 • Technische expertise

Wij staan je graag bij in de keuze van de domeinnaam en nemen alle technische aspecten voor onze rekening.  Zo hoef je je zelf niks aan te trekken van de instellingen die nodig zijn om je website en e-mail werkende te krijgen.  Heb je een goed idee voor een domeinnaam en wil je zeker zijn dat deze nog vrij is, vul dan nu meteen ons contactformulier in,  geef ons je domeinnaam door en wij controleren of deze nog vrij is!  Als deze nog vrij is kunnen we deze meteen voor registreren!

 

 

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten, die kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Waarom Delta Solutions?

 • Hosting met focus op kwaliteit
 • Geen it-investeringen nodig
 • één aanspreekpartner
 • Wij zijn de techneuten

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten