De zoekfunctionaliteit met de filterselectie is één van de grote sterktes van onze webshop.  Mensen vinden heel snel waarnaar ze op zoek zijn, wat tot tevreden klanten leidt

Ann Gheysen | Zaakvoerder DBS | Direct Burotica Supplies - Waregem

Webshop dbs.be

Project uitgewerkt voor Direct Burotica Supplies - Waregem

Snelle productselectie

DBS, dé specialist in kantoorbenodigdheden heeft een enorm gamma, om en bij de 30.000 referenties.  Een van de grote sterktes van de webshop van DBS is het toch overzichtelijk houden van deze massa aan informatie via een filtersysteem.  Het maakt de gebruiker mogelijk om een aantal vinkjes aan te zetten en zo een beperktere set aan producten te krijgen.

Multishop

Om de keuze voor de gebruiker eenvoudiger te maken werden er meerdere shops opgezet voor DBS.  Dit zorgt ervoor dat de klant een beperkte set aan producten te zien krijgt in een eigen thema-winkel.  Een winkel specifiek gericht op realy usefull boxes en fellowes producten beperken de keuze.

Veel informatie overzichtelijk gevisualiseerd

DBS is specialist in hun vakgebied en begeleid de gebruiker heel goed naar de correcte keuze,  ze maken heel goed gebruik van alternatieve producten en gerelateerde producten om de koper zoveel mogelijk te begeleiden bij de keuze van het juiste product.  Er is een duidelijke stockaanduiding die op geregelde tijdstippen up to date gezet wordt met het erp pakket.

Synchronisatie met erp pakket

Dbs beheert de inhoud van hun webshop niet via Inflecto,  de producten en bijhorend informatie worden gesynchroniseerd met hun erp pakket en een stukje maatsoftware die bij DBS intern draait.  De dataverrijking gebeurt in deze applicatie via een systeem die heel erg toegespitst is op hun manier van werken.


Bekijk dit project op http://www.dbs.be of bekijk alle referenties ...

    Gratis offerte !

    Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
    Laat ons samenwerken !

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


    Verwante Referenties