Nieuwsbrieven

Wens je nieuwsbrieven of mailings uit te voeren maar lijkt het je een onbegonnen zaak ?  Weet je wat je wil maar blijft het bij denken en kom je nooit tot de uitvoering ervan?  Dan zijn wij de ideale partner om je te begeleiden in het volledige proces, van idee tot technische uitwerking en het versturen van je mailings.

In het oog springende mailings

Een goed ogende mail is heel belangrijk, je wil uitstralen waar je als bedrijf voor staat en dat is niet altijd eenvoudig te verwezenlijken. Daarom zijn wij de ideale partner om je te begeleiden in dit proces.  Na een verkennend gesprek bepalen we een look and feel voor jouw mailing, bepalen we een doelpubliek en strategie en gaan we aan de slag met het brainstormen rond de inhoud van je mailings.

Technische uitwerking

Ooit aan de slag gegaan met mailing software ? Dan weet je vast en zeker dat het niet evident is om je mailings perfect te presenteren aan je doelpubliek.  Vaak worden mails op verschillende toestellen anders getoond en is het een hele opdracht om je mail zodanig te maken dat deze er goed uitziet voor iedereen.  Wij nemen deze uitdaging uit handen en maken een prachtige mail template, perfect zichtbaar op alle toestellen.  Zorgeloos voor jou !

Rapportering

Uiteraard wil je weten wat het effect is van je mailings, hoeveel mensen openen de mail, hoeveel mensen bezoeken de linken van je mailing. Kortom, wat is de impact van je mails ? Naargelang de rapportering kunnen we bijsturen waar nodig om samen tot het beste resultaat te komen, een resultaat dat je verwachtingen inlost.

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken, we spreken samen af wat je wil en doen een budgetbepaling. Een budgetbepaling waar we niet van afwijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten, die kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Waarom Delta Solutions?

 • Van idee tot mail
 • Technische perfect
 • Duidelijke budgetbepaling
 • Goede rapportering

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website