Wij bouwen u een schitterende website !

Een website is hét visitekaartje van uw bedrijf!  Steeds meer mensen gebruiken het internet om informatie te vinden.  Sinds de intrede van de tablet en smartphone is het aantal internetgebruikers  – en dus ook uw potentiële bezoekers  – exponentieel gestegen.  Heeft u nog geen site?  Delta Solutions bouwt voor u een schitterende site, volledig op uw maat.

 • Wij bouwen uw responsive website.
 • Uw site zal scoren in zoekmachines.
 • Een streling voor het oog, een prachtig webdesign.
 • Een jonge en dynamische partner.
 • Pas zelf uw website aan.
 • Schitterende sites aan een correcte prijs.

Responsive natuurlijk !

Het is niet enkel een kwestie van een website te hebben maar je moet de diverse mogelijke toestellen die uw website bezoeken een zo gebruiksvriendelijk mogelijke ervaring bieden.  Daarom bouwen wij een website die zich aanpast aan de schermgrootte van het toestel waarop deze bezocht wordt.  Al onze sites gedragen zich steeds optimaal, zonder extra opties!

Sites die scoren in zoekmachines

Om het stijgende aantal internetgebruikers ook daadwerkelijk op uw website te krijgen is het van cruciaal belang om uw website zoekmachine vriendelijk te bouwen, dit komt erop neer dat de zoekmachines uw website als interessant aanzien en deze opnemen in hun zoek index.  Onze sites zijn standaard altijd geoptimaliseerd

Call to action

Call to action, het proberen overtuigen van uw bezoekers om een contact met u te leggen, is een van de belangrijkste doelen van uw website.   We bespreken samen de mogelijkheden en uw vertalen uw verwachtingen in een praktisch instrument.

Sites die de ogen strelen

Naast het zoekmachine vriendelijk zijn van een website ( seo ) wil het oog natuurlijk ook wat , daarom voorzien wij steeds een oogstrelende look and feel.  Dit op basis van uw behoeftes en van uw doelpubliek.  Altijd met de mogelijke schermgroottes in het achterhoofd.

Een aangename partner

Wij doorlopen samen met u het volledige traject van analyse over ontwerp tot de oplevering en onderhoud.  Heb je een eigen webdesign dan zetten we dit om naar een werkende website.  We zijn niet enkel de leverancier maar denken samen met u mee en zetten een aangenaam partnership op!  Het totaalconcept van ontwerp tot onderhoud hebben we ondergebracht in een product, asite, hiermee voorzien we uw website van a tot z.

Jij bent de webmaster

Hadden we al verteld dat u zelf de webmaster bent van uw site ( natuurlijk willen wij u ook bijstaan ).  Je hoeft ons niet te contacteren om zelf informatie op de site aan te passen, je doet het gewoon zelf.

Correcte prijs

Wij bieden u een correcte prijs aan en werken uw project tot in de puntjes uit, dat wil zeggen dat we doen wat we beloofd hebben en niet verlegen zijn om een inspanning, want uw site moet schitteren!

Waarom Delta Solutions?

 • Websites die aan uw noden voldoen
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten