Kanjr

Project uitgewerkt voor Kanjr - Wevelgem

Informatief en duidelijk

Kanjr’s website is informatief en gemakkelijk te begrijpen. Het biedt een duidelijk overzicht van de diensten die het bedrijf aanbiedt en de openstaande vacatures worden gepresenteerd op een overzichtelijke manier, zodat je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Koppeling met het ATS software pakket

Kanjr heeft ervoor gekozen om het cirkeltje rond te maken door een API-koppeling te maken tussen de website en het ATS-systeem*. Dit betekent dat alle informatie die beschikbaar is op de website rechtstreeks uit het ATS-pakket komt en dat de informatie die sollicitanten verstrekken rechtstreeks in het ATS-pakket wordt ingevoerd. Dit zorgt voor een naadloze doorstroming van informatie, wat de efficiëntie en de betrouwbaarheid van het systeem ten goede komt.

Doordachte keuze in ontwerp

Naast het feit dat de website van Kanjr informatief en gemakkelijk te begrijpen is, heeft deze ook een prachtig ontwerp. Het ontwerp is modern en fris en trekt de aandacht van de bezoeker. De kleuren zijn zorgvuldig gekozen en zorgen voor een visueel aantrekkelijke ervaring. Het ontwerp is ook responsief, wat betekent dat de website er op alle apparaten goed uitziet, of je deze nu op een desktop, tablet of smartphone bekijkt.

Een ander voordeel van het mooie ontwerp is dat het de gebruiksvriendelijkheid van de website vergroot. De navigatie is eenvoudig en intuïtief en de informatie is gemakkelijk te vinden. Dit draagt bij aan een positieve ervaring voor de bezoeker en kan het aantal conversies, zoals sollicitaties of contactaanvragen, verhogen.

*ATS (Applicant Tracking System) software is een soort software die door werkgevers en recruiters wordt gebruikt om het wervings- en aanwervingsproces te beheren. De software stelt werkgevers in staat om het volledige wervingsproces te volgen en te beheren, van het ontvangen van cv’s en sollicitaties tot het doen van aanbiedingen.

Bekijk dit project op https://www.kanjr.be of bekijk alle referenties ...

    Gratis offerte !

    Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
    Laat ons samenwerken !

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


    Verwante Referenties