WordPress als CMS...

Als CMS kiezen wij resoluut voor WordPress.  We zijn niet over 1 nacht ijs gegaan en hebben teven systemen zoals Joomla, Typo3 en Drupal bekeken.  Die laatstgenoemden vonden wij een te stijle leercurve hebben voor onze eindgebruikers, onze klanten die uiteindelijk zelf via het CMS hun site zullen opvullen.

Veelgebruikt

WordPress is een CMS systeem die ondertussen gebruikt wordt voor 30% van alle websites wereldwijd ( volgens een onderzoek van Alexa ).  Onder de CMS systemen heeft het een aandeel van 60%.  Het is dus het meestgebruikte CMS systeem.  Hierdoor is het jammer genoeg ook een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen.

Open source en heel actief

WordPress is open source, wat eigenlijk wil zeggen dat de broncode vrij verkrijgbaar is en door iedereen aanpasbaar is.  Doordat het platform zo vaak gebruikt wordt is er een heel erg grote community actief bezig met het ontwikkelen en verbeteren van WordPress.  Er komen heel veel security patches en updates uit.  

Gebruiksvriendelijk

Het CMS is uiterst gebruiksvriendelijk en kan via het rollensysteem zo ingesteld worden dat de eindgebruiker enkel toegang heeft tot wat strikt nodig is.  De leercurve voor de beheerder is heel vlak, het is een heel gebruiksvriendelijk systeem waarmee zowat iedereen overweg kan.

Heel uitbreidbaar

WordPress werd vroeger aanzien als een platform voor de bloggers en niet meteen het platform voor het bouwen van een website.  Door de grote evolutie van het systeem is dit sterk geëvolueerd zodat nu zowat 1/3 van alle sites op WordPress draaien.  Je kan heel eenvoudig je eigen database opbouwen binnen WordPress zodat het mogelijk wordt om zowat alles te bouwen.  Wij bouwen one page sites met WordPress maar bouwen tevens hele grote sites met integraties met andere systemen.

Wat met security ?

Zoals aangegeven in een vorige paragraaf is WordPress vaak het doelwit van cybercriminelen.  Door het goed instellen van onze servers en het uitvoeren van alle security patches op WordPress kan je op je beide orden slapen.  Wij mogen zeggen dat al onze sites altijd op de laatste versie draaien van WordPress, allemaal !

Zien die sites er niet allemaal hetzelfde uit ?

Heel vaak wordt er teruggegrepen naar vrij te verkrijgen WordPress templates, en ja dan zien al die sites er uiteraard hetzelfde uit.  Wij gaan zo niet te werk.  Bij ons kom je uw verhaal vertellen en gaan wie niet op zoek naar een template maar vertrekken we van een op maat ontwikkeld ontwerp.  Dit ontwerp wordt samen met jou besproken zodat we een site bouwen die volledig voldoet aan jou wensen.  Je hoeft je niet aan te passen aan je site maar je bekomt een site op maat.

Na de ontwerpfase gaan wij met het ontwerp aan de slag en bouwen we je site volledig volgens dit ontwerp.  Een site die jouw bedrijf ademt.

Heb je ook interesse in een website ?!

Kijk dan zeker eens naar een aantal van onze referenties of contacteer eens om uw project te bespreken

Geschreven op 26 september 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Websites die aan uw noden voldoen
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website