Hoe is onze project aanpak?...

Bij het ontwikkelen van maatsoftware is het van groot belang om regelmatig tussentijds samen te zitten met u als klant. Onze projectaanpak biedt tal van voordelen, waardoor we 100% kunnen voldoen aan de behoeftes van de klant.

Ten eerste helpt het regelmatig overleggen met de klant om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van eventuele veranderingen in de wensen of eisen van de klant. Tijdens het ontwikkelproces kan het voorkomen dat de klant besluit om bepaalde functionaliteiten toe te voegen of te verwijderen. Door regelmatig met de klant te overleggen, kunnen we deze veranderingen snel oppakken en verwerken in onze software.

Verzamelen van feedback

Daarnaast biedt tussentijds samenzitten met de klant ook de mogelijkheid om voortdurend feedback te verzamelen. Hierdoor kunnen we onze software blijven verbeteren en aanpassen aan de wensen van de klant. Dit is van groot belang om ervoor te zorgen dat de software aan de verwachtingen van de klant voldoet.

Bovendien helpt tussentijds samenzitten met de klant om problemen en knelpunten sneller op te lossen. Tijdens het ontwikkelproces kan het voorkomen dat er problemen of knelpunten ontstaan die niet direct opgelost kunnen worden. Door regelmatig met de klant samen te zitten, kunnen we deze problemen snel bespreken en samen oplossen.

We leren je als klant beter kennen

Tot slot helpt tussentijds samenzitten met de klant ook om een betere relatie met de klant op te bouwen. Door regelmatig met de klant te overleggen, krijgen we een beter beeld van hun wensen en eisen. Hierdoor kunnen we onze software op een manier ontwikkelen die perfect aansluit bij de wensen van de klant. Bovendien helpt het om een betere relatie op te bouwen, omdat we hierdoor beter begrijpen wat de klant nodig heeft en we sneller op hun verzoeken kunnen inspelen.

Scrum als hulpmiddel hiervoor

De scrum methodologie wordt vaak gebruikt bij ons in dit proces. Scrum is een methodologie die specifiek is ontworpen voor projecten met veel onzekerheid en veranderende vereisten. Het is een flexibel proces waarbij de klant betrokken is bij elke fase van het project.

Scrum bestaat uit korte sprints waarin we samenwerken met de klant om de vereisten voor het project te bepalen. Tijdens elke sprint houden we tussentijdse vergaderingen met de klant, zodat we zeker weten dat we op de juiste weg zitten en dat we aan al hun verwachtingen voldoen. Dit stelt ons in staat om snel aanpassingen te doen en problemen op te lossen, waardoor we een efficiëntere ontwikkeltijd kunnen garanderen.

Onze gedrevenheid en passie voor softwareontwikkeling, samen met onze ervaring met scrum, stelt ons in staat om de specifieke behoeften van de klant te begrijpen en te voldoen. Door regelmatig samen te werken met de klant, garanderen we dat het eindproduct precies is wat ze verwachten en dat het aan hun eisen voldoet.

Heb je een software idee?

Kom er zeker eens over praten, we staan je graag vrijblijvend bij in het denk proces via een brainstorm.

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten. Deze kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Geschreven op 27 februari 2023 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


onze projectaanpak

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website