Automatische document controle...

Het automatiseren van taken kan u veel tijd besparen. Taken waarvoor vaak handmatige en tijdrovende controles nodig zijn, kunnen door software veel sneller worden uitgevoerd. Hierbij gaat het natuurlijk niet om taken waarbij menselijke interpretatie nodig is. Het gaat om eenvoudige, repetitieve taken. Zo kunt u zich concentreren op taken waarbij u als mens een grote meerwaarde biedt.

We geven als voorbeeld de context van een printomgeving. Documenten komen binnen en moeten worden geprint en geniet.

Controle van de oriëntatie van pagina’s

Soms kan het nuttig zijn om te weten wat de oriëntatie van een document is. Stel dat u bijvoorbeeld een nietje wilt slaan in een document, dan moet u bij het printen weten waar het nietje moet worden gepositioneerd. Bij een staand document is dat linksboven, maar bij een liggend document zal dat linksonder zijn.

Het is handig om geautomatiseerd de oriëntatie van een document te detecteren. Zo wordt u bewust gemaakt van afwijkingen in de documentenstroom.

Controle van het aantal pagina’s in een document

Als de afhandeling van uw opdrachten sterk pagina-georiënteerd is, is het van groot belang om het aantal doorgestuurde pagina’s te controleren voor facturatie. In dat geval is het beter om niet te vertrouwen op het aantal door de gebruiker aangegeven pagina’s, maar om een controle uit te voeren. Dit kan een tijdrovende controle zijn, tenzij u deze taak overlaat aan software. Software kan in minder dan een seconde vertellen hoeveel pagina’s een document telt. Hierdoor bespaar je veel tijd en de foutenlast beperkt blijft.

Detectie van kleuren

De gebruiker heeft u misschien verteld dat het document in kleur geprint moet worden. Misschien zit er helemaal geen kleur in het document en kunt u toch een zwart-witopdracht doorsturen in plaats van een duurdere kleurenopdracht. Dit kan eenvoudig worden gedetecteerd door software.

Nog tal van automatisatie mogelijk, kom erover praten

Er zijn nog tal van andere automatisaties mogelijk op het gebied van grafische en document-georiënteerde taken. Denk zelf eens na waar u veel manuele tijd in steekt en wij kunnen voor u uitzoeken of deze taak geautomatiseerd kan worden. Dit is geheel vrijblijvend!

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten. Deze kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Geschreven op 3 december 2020 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Automatische document controle

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website