Onze applicatie werd volledig op maat ontwikkeld, wij hebben ons niet aangepast aan onze software maar onze software aan ons !  Gebruiksvriendelijk en leuk om mee te werken !

Kurt Clement | Zaakvoerder | Printburo - Waregem

Maatsoftware My Printburo

Project uitgewerkt voor Printburo - Waregem

Printopdrachten beheer

Voor Printburo ontwikkelden we een maatwerk toepassing voor het uitvoeren van print opdrachten.  De probleemstelling bestond erin dat er bij Printburo tal van manieren bestonden om printopdrachten voor scholen te verwerken.  Zo kwamen er zaken binnen via mail , op usb , cd …

Centralisatie en automatisatie

De wens was er om alles te streamlinen en via een online platform de verwerking van de bestanden te doen.  Door het uitwerken van de software kwamen we niet alleen tot een gebruiksvriendelijke manier voor de scholen om hun opdrachten aan te leveren, we konden ook sterk inzetten op verdere automatisatie bij Printburo.  Zo gebeurt de opvolging van de opdrachten heel vlot door het voorzien van een preview binnen de applicatie.  Er worden automatisch prijsberekeningen en facturatie gedaan zodat de cirkel rond is en de automatisatie in het volledige proces voorhanden is.

Luisteren naar de gebruikers

Er werd na een jaar een opvolging gedaan met de gebruikers binnen Printburo om de verwerking van de opdrachten nog sneller te laten verlopen.  Er kwamen een aantal suggesties die door ons geïmplementeerd werden en zo ervoor gezorgd hebben dat de verwerking van de opdrachten nog vlotter kan.


    Gratis offerte !

    Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
    Laat ons samenwerken !

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


    Verwante Referenties