Office 365 ter ondersteuning van uw bedrijf...

Eenvoudige en betrouwbare mail dienst

Via Office 365 kan je op een eenvoudige manier over een eigen professioneel mail adres beschikken.  Het is uiterst betrouwbaar (99,98%) en heel eenvoudig in te stellen op al je toestellen.

Hieronder is een gecorrigeerde versie van de tekst:

Enkele jaren geleden hebben we onze interne mailserver vervangen door Office 365, een cloudservice die beschikbaar is via een maandelijks abonnement. We zijn erg tevreden over deze beslissing omdat we nu heel eenvoudig gebruikers kunnen toevoegen of verwijderen wanneer dat nodig is.

Beschik over het Office pakket indien gewenst

Vroeger was het installeren van een Office-pakket bij een gebruiker een gedoe waarbij dvd’s gebruikt moesten worden. Bij elke update was er een nieuwe dvd nodig. Het bijhouden van alle licenties en bijbehorende verpakkingen zorgde voor een berg aan dragers die gemakkelijk kapot konden gaan. Sinds de komst van Office 365 is dit verleden tijd en kunnen alle licenties centraal beheerd worden in het Office 365-beheerderspaneel. Het installeren van het pakket is nu simpelweg een kwestie van het toekennen van de juiste licentie aan een gebruiker. Eenmaal de juiste licentie gekoppeld is, kan de gebruiker zelf het Office-pakket installeren via het dashboard van Office 365. Bovendien beschikt de gebruiker altijd over de nieuwste versie van Office, dankzij de automatische updatefunctie die beschikbaar is in Office 365. Alles wordt aangeboden via een update manager, zodat de gebruiker altijd gemakkelijk de nieuwste versie kan installeren.

Hoge beschikbaarheid

Office 365 is een dienst van Microsoft met een zeer hoge beschikbaarheid. Wij gebruiken zelf al een aantal jaren Office 365 als maildienst en hebben nog nooit te maken gehad met een storing van de service. Microsoft zelf communiceert een beschikbaarheid van 99,98%.

Wat moet dit kosten ?

Office 365 is een cloudservice die wordt aangeboden via een maandabonnement. Er zijn verschillende soorten accounts beschikbaar om uit te kiezen. De meest gebruikte accounts zijn die voor alleen e-mail, accounts met een online versie van Office en accounts met de volledige offline versie van Office. Elk van deze accounts heeft een eigen maandprijs.

Ook interesse in Office 365 ?

Aarzel dan zeker ons niet te contacteren, we leggen je graag de mogelijkheden uit en bekijken samen de meest ideale formule voor jouw situatie.

Geschreven op 24 oktober 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

  • Hosting met focus op kwaliteit
  • Geen it-investeringen nodig
  • één aanspreekpartner
  • Wij zijn de techneuten

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website