Dag van de programmeur...

Vandaag, 13 september, is het de dag van de programmeur. In Rusland is dit een officiële feestdag, maar bij ons is het minder bekend. Toch willen we deze dag aangrijpen om enkele van onze taken als programmeurs te belichten.

We belichten graag enkele van onze taken

Onze job is moeilijk uit te leggen, mijn vader vroeg me vroeger altijd wat we de hele dag typen. Maar ondertussen weet hij beter.

Wij typen niet enkel, wij voeren onze passie uit! En die passie is het helpen van bedrijven met hun administratieve problemen, met hun webshop of website. We streven naar het volbrengen van onze missie.

Wij zijn een team van codeverslaafden die de meeste vreugde halen uit het afleveren van software, goede software.

Dagelijks hebben wij overlegmomenten om de software die we ontwikkelen samen te bekijken.  We overleggen waar er moet bijgestuurd worden.  Dit kan zowel backend als frontend zijn, of misschien moeten we enkele database aanpassingen doen om je software beter te maken.  Wij luisteren hard naar de noden van de klant en proberen een zo goed mogelijk oplossing te bieden voor het aangekaarte probleem.

Wij bij Delta Solutions zijn geen klassieke developers.  In tegenstelling tot veel programmeurs die zich enkel focussen op 1 aspect van een groter geheel zijn wij zogenaamde “full stack developers”.  Wij focussen ons op uw volledige project, niet enkel op een klein onderdeeltje hiervan.

In klassieke grotere teams heb je programmeurs die zich bezig houden met de backend (wat achter de schermen gebeurd), de frontend (wat de gebruikers te zien krijgen).  Er zijn ook mensen die het denkwerk doen en de database uittekenen. Zo heeft elk aspect van je software wel zijn eigen persoon.  In een team van fullstack developers zijn alle developers zelf in staat om alle aspecten van de software mee te ontwikkelen.  Zo heeft iedereen kennis van database, frontend, backend, wordt er op elk moment in het software proces meegedacht en heb je zelfsturende teams.

Iedereen kan de kans grijpen om zijn kennis te verbreden om zo de stack uitgebreider te maken en aan kruisbestuiving te doen.

Geschreven op 13 september 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website