Team

Delta Solutions is een team van gedreven web developers die instaat voor uw software op maat, webshop of website. We maken gebruik van Laravel als framework ( en zijn er wild van ). Onze beste vriend in backend is MySQL als database. We gebruiken steevast de nieuwste technologiën en mogelijkheden qua user interfacing om u zo goed mogelijk te dienen. Kom gerust met ons spreken, we luisteren graag vrijblijvend naar uw wensen.

Onze identiteit en perspectief

Elke organisatie via kwaliteitsvolle software ondersteunen,  is het ultieme doel voor het team van Delta Solutions.  Via onze toegankelijke communicatieve aanpak willen we met de klant net dat ietsje meer ontwikkelen.
We zijn gedreven door onze passie en we streven er naar om als software specialist de behoeftes van onze klanten zo goed mogelijk in te vullen.

U staat centraal

Bij ons staat de klant centraal en deze spirit voel je binnen onze organisatie, we luisteren naar de praktische noden en vertalen deze in een technische oplossing waarin we steeds oog hebben voor de eindgebruiker.  Wij luisteren. Communiceren.  Ontwikkelen.

Een ervaren team staat je graag bij

Delta Solutions is reeds sinds 2002 actief in web ontwikkeling,  wij kunnen deze jarenlange ervaring aanwenden om u perfect te bedienen.

 

Steven Pauwels

projectopvolging, analyse , development

Steven staat in voor de projectopvolging en analyse van onze projecten. Hij is uw aanspreekpartner, zal uw project analyseren en overbrengen naar ons team. Hij is tevens gedreven developer.
Steven is bestuurslid van Unizo en waterpolo speler. U belt hem op 056 32 58 17

Dieter Coopman

development, application management

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.

Sander Vercampt

website development, backend development

Sander is developer en staat mee in voor het onderhouden van onze eigen softwares zoals Inflecto, Scribo en Sendé. Hij is heel bedreven in het uitwerken van uw website, ijzersterk in css en html. Je vind hem ook vaak op zijn mountainbike of met een vislijn in de hand.

Ashim De Coster

backend development , website development

Ashim is developer en staat mee in voor het onderhouden van onze eigen softwares zoals Inflecto, Scribo en Sendé. Super bedreven in het uitwerken van een sterke backend die uw bedrijf ondersteunt !  De smasher van ons padel team , en een te duchten tegenstander op de playstation.

Andreas Lauwers

backend development, website development

Andreas is software developer en staat mee in voor het piekfijn uitwerken van jouw software.  Andreas is actief in de Chiro en je vindt hem op supersnelle skeelers in het weekend  ...

Evy Vanderghinste

Digital marketing

Evy ondersteunt ons team bij de marketing van onze producten en diensten.  Ze staat in voor de product placement en communicatie via onze online kanalen.  Onze social media posts komen van haar hand.

Kilian Lietaert

Kilian werkt mee aan uw software op maat.  Ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en intuïtieve software is zijn prioriteit.  Je vindt hem in zijn vrije tijd achter de lens van een fototoestel of een video camera.