Team

Delta Solutions is een team van gedreven web developers die instaat voor uw website, webshop en software op maat. We maken gebruik van Laravel als framework ( en zijn er wild van ). Onze beste vriend in backend is MySQL als database. We gebruiken steevast de nieuwste technologiën en mogelijkheden qua user interfacing om u zo goed mogelijk te dienen. Kom gerust met ons spreken, de koffie staat klaar !

U staat centraal

Bij ons staat de klant centraal en deze spirit voel je binnen onze organisatie, we luisteren naar de praktische noden en vertalen deze in een technische oplossing waarin we steeds oog hebben voor de eindgebruiker.

14 jaar ervaring

Delta Solutions bestaat 14 jaar en kan de jarenlange ervaring aanwenden om u perfect te bedienen.

 

Steven Pauwels

projectopvolging, analyse , development

Steven is uw aanspreekpartner en staat in voor de opvolging van uw projecten. Hij staat in voor de analyses en briefing van de projecten naar ons team. Hij is tevens gedreven developer.  Steven is bestuurslids van Jong Unizo en waterpolo speler
U belt Steven op 056 32 58 17

Dieter Coopman

development, application management

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.

Sander Vercampt

website development, backend development

Sander is developer en staat mee in voor het onderhouden van onze eigen softwares zoals Inflecto, Scribo en Sendé. Hij is heel bedreven in het uitwerken van uw website, ijzersterk in css en html. Je vind hem ook vaak op zijn mountainbike of met een vislijn in de hand.

Ashim De Coster

backend development , website development

Ashim is onze jongste developer en staat mee in voor het onderhouden van onze eigen softwares zoals Inflecto, Scribo en Sendé.

Ruben Pauwels

Backend development

Ruben staat mee in voor de ontwikkeling van onze eigen producten.   Hij ontwikkelt nieuwe functionaliteiten in Scribo en Inflecto.