Waarom is een onderhoudscontract voor je website een must ?...

Het houdt je website in topvorm

Je website gebruikt waarschijnlijk een content management systeem.  Een stuk software die je in staat stelt je website zelf te beheren zonder dat je telkens een websitebouwer nodig hebt.  Dit stuk software evolueert, en bij de grote content management systemen aan een razend tempo.  De bouwers van deze software volgen te trends en schuwen het niet om grondige optimalisaties uit te voeren.  Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates actief gevolgd worden en zo snel mogelijk toegepast worden op uw site, dit zorgt voor een performante website.

Je werkt steeds met de meest recente plug-ins

Je website gebruik vast ook een aantal plug-ins, kleine software toevoegingen die het bv. eenvoudig mogelijk maken een beeldgalerij op je site te zetten. Deze plug-ins ondergaan optimalisaties die de snelheid van je site vaak ten goede komen.  Door het regelmatig updaten van deze plug-ins blijft je site in goede conditie.

Het houdt mensen met slechte bedoelingen buiten

Content management systemen zijn heel vaak open-source, wat wil zeggen dat de broncode vrij beschikbaar is op het internet.  Dit is de grote sterkte van heel veel software maar meteen ook een kwetsbaarheid.  Aangezien de code vrij beschikbaar is kan iemand met slechte bedoelingen zoeken naar achterpoortjes.  De grote content management systemen brengen heel vaak patches uit om dergelijke lekken te dichten.  Het is absoluut een must om deze patches uit te voeren zodat de achterpoortjes in je site gedicht worden.

Het zorgt voor hoge beschikbaarheid van je site

Als onderdeel van een onderhoudscontract wordt je site extra in de gaten gehouden. Niet door onze eigen ogen, want dan komen we er vast een paar ogen te kort.  Uw site wordt in de gaten gehouden door gespecialiseerde software die ons meteen een melding geeft als je site offline gaat. Zo kunnen we pro-actief te werk gaan en snel eventuele problemen oplossen.

Je ziet het nut in van een onderhoudscontract ?

Aarzel niet ons te contacteren, we overleggen graag met jou hoe het onderhoud van je site op ons te nemen.

Geschreven op 29 mei 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Websites die aan jouw noden voldoen
 • Een oplossing voor al je online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website