Waarom CRM onmisbaar is voor elk bedrijf...

Wat is CRM ?

CRM betekent voluit Customer Relationship Management, of in het Nederlands klanten relatie beheer.    Door het gebruik van CRM software is elk bedrijf makkelijk in staat om alle historische klantencontacten eenvoudig op te volgen.  Door dit via web gebaseerde software te doen zijn alle medewerkers vlot in staat om de volledige historiek van de contacten met een bedrijf op te vragen.  Door sterk in te zetten op CRM voer je een strategie waarbij je de klant centraal zet in plaats van je product.

Kom meer te weten over je klanten

Door het bijhouden van alle contactmomenten en kerndata van je klanten kan je veel gerichter met je klant gaan communiceren.  Je kan eenvoudig refereren naar eerder gevoerde gesprekken door eerst even de historiek na te lezen van eerdere gesprekken.  Zo voelt je klant zich heel betrokken.  Door heel goed te weten wat je klanten of prospecten willen ga je ze ook niet nodeloos vervelen met producten of diensten waar ze geen interesse in hebben.

Vergemakkelijk uw CRM door te integreren

Er zijn heel veel integratie mogelijkheden, we lichten je graag 3 heel praktische integraties toe:

Integreer je agenda’s en mails

Door gebruik te maken van integraties met cloud diensten als Office365, Google, kan je heel veel van je CRM proces gaan optimaliseren.  Zo kunnen afspraken die in je agenda ingepland worden binnen gelezen worden in je software zodat je deze daar ook ziet, het omgekeerd is uiteraard ook mogelijk.  Integratie van e-mail met uw CRM-software stelt u in staat om e-mails die via uw CRM-software zijn verzonden, te bekijken in uw vertrouwde e-mailprogramma.

Automatiseer de ingave van gegevens

Het is heel eenvoudig om de belangrijkste informatie van een bedrijf efficiënt en snel in te lezen via een integratie met Trends Top. U hoeft alleen de bedrijfsnaam of het btw-nummer in te voeren en alle contactgegevens van het bedrijf worden automatisch overgezet naar uw CRM-software.

Direct marketing

Je marketingafdeling kan de verzamelde gegevens in je CRM heel praktisch gebruiken door gericht klanten en prospects te benaderen via direct marketing. Met een integratie met mailingtools zoals Mailchimp kun je je CRM up-to-date houden met je mailingplatform en omgekeerd, zodat je niemand nodeloos mailt.

Wil je ook CRM opzetten voor je bedrijf ?

Aarzel dan zeker niet ons te contacteren voor een vrijblijvende demo, we tonen je graag de mogelijkheden

Geschreven op 13 juni 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website