Vergemakkelijk je CRM via Trends Top integratie...

Wat is de Trends Top integratie

Trends Top is een databank die actuele informatie bevat over Belgische bedrijven, zoals adressen, contactpersonen, kerncijfers en nog veel meer. Met behulp van het btw-nummer of de naam van een bedrijf kun je alle relevante informatie verkrijgen. Door te integreren met deze databank via de beschikbare API kun je deze waardevolle informatie gebruiken om het proces van het invoeren van prospects en klanten te versnellen.

Waarom zou je integreren.

Het is vaak een hele klus om de kerngegevens van je prospecten en klanten te verzamelen.  Via een integratie ben je in staat om op basis van de naam van een bedrijf of het kbo-nummer van het bedrijf de informatie automatisch te gaan inladen.  Je krijgt een overzicht van kernpersonen binnen een bedrijf en kan deze via een eenvoudig druk op de knop importeren.

Het biedt je volgende voordelen

 1. Grote tijdswinst door minder bevraging en opzoekwerk
 2. Minder kans op tikfouten
 3. Meer structuur doordat Trends Top de informatie steeds op dezelfde manier aanbiedt, denk maar aan telefoonnummers en adressen.

Hoe integreren

De Trends Top integratie is beschikbaar in ons CRM pakket Scribo, het is een module die meteen beschikbaar is en eenvoudig in te stellen is.  Je sluit een abonnement af met Trends Top en kan meteen aan de slag.  Wil je dit integreren in maatwerk?  Dan kan dat natuurlijk ook, dan programmeren we een integratie in je maatwerk en kan je ook van dit enorme voordeel genieten.

Wil je dit verder bespreken ?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende demo, je zal versteld staan van het gebruiksgemak en de mogelijkheden.

Geschreven op 15 mei 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website