Unizo lanceert campagne voor meer webshops...

Vlaamse ondernemers moeten koopwaar uit de winkel ook meer online in de markt zetten. Om dat te bereiken, lanceren Vlaanderen en ondernemersorganisatie Unizo de campagne “Het internet. Ook uw zaak”. Met een mediacampagne, een zelftest en opleidingen wil men handelaars minstens doen nadenken en ook overtuigen om aan e-commerce te doen.

Met een mediacampagne wil de overheid handelaars doen nadenken over de mogelijkheden. Op de website “hetinternetookuwzaak.be” komen tips, getuigenissen, maar ook de wettelijke regels. Er is ook een “E-scan” beschikbaar, een zelftest die op basis van zo’n 50 vragen gepersonaliseerd advies geeft. In samenwerking met zelfstandigenorganisatie Unizo en opleidingscentrum Syntra zullen in heel Vlaanderen zo’n 25 informatiesessies worden georganiseerd, met experts en getuigenissen.

meer info: hetinternetookuwzaak.be

bron: hln.be , beeld : thinkstock

Geschreven op 3 november 2015 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Webshops die verkopen
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website