Unizo lanceert campagne voor meer webshops...

Vlaamse ondernemers zouden hun producten ook meer online moeten aanbieden om hun bereik te vergroten. Om deze doelstelling te behalen, hebben Vlaanderen en ondernemersorganisatie Unizo de campagne “Het internet. Ook uw zaak” gelanceerd. Door middel van een mediacampagne, een zelftest en opleidingen hopen ze handelaars aan te moedigen om e-commerce te omarmen.

Met een mediacampagne wil de overheid handelaars doen nadenken over de mogelijkheden. Op de website “hetinternetookuwzaak.be” komen tips, getuigenissen, maar ook de wettelijke regels. Er is ook een “E-scan” beschikbaar, een zelftest die op basis van zo’n 50 vragen gepersonaliseerd advies geeft. In samenwerking met zelfstandigenorganisatie Unizo en opleidingscentrum Syntra zullen in heel Vlaanderen zo’n 25 informatiesessies worden georganiseerd, met experts en getuigenissen om handelaars te ondersteunen.

meer info: hetinternetookuwzaak.be

bron: hln.be , beeld : thinkstock

Geschreven op 3 november 2015 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Webshops die verkopen
 • Een oplossing voor al jouw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website