Voeg tweestapsverificatie toe aan uw webapplicatie...

Wat is tweestapsverificatie

Tweestapsverificatie houdt in dat je naast je wachtwoord een extra verificatiestap toevoegt aan het inlogproces. Dit kan een code zijn die je op je smartphone ontvangt, je vingerafdruk, of een andere vorm van authenticatie.

Dit zorgt ervoor dat een wachtwoord alleen niet voldoende is om toegang te krijgen tot een account. De extra verificatiestap is altijd vereist om in te loggen.

Kan dit in jouw webtoepassing ?

Ja, zeker weten! Naast het verplicht stellen van sterke wachtwoorden is het sterk aanbevolen om tweestapsverificatie te implementeren in je webapplicatie. Gebruikers krijgen de gebruikelijke inlogpagina te zien, maar moeten naast hun wachtwoord ook een extra code invoeren, die ze gemakkelijk op hun smartphone kunnen verkrijgen.

De meest gebruikelijke methode hiervoor is via een token app of via een sms. Deze codes zijn slechts voor een beperkte tijd geldig en zijn gekoppeld aan de smartphone van de gebruiker. Zo kan alleen de gebruiker met de juiste code inloggen.

Wil je meer info ?

Overweeg je om deze extra verificatiemethode toe te passen op jouw webapplicatie? Kom dan zeker eens met ons praten. Wij hebben dit al geïmplementeerd en kunnen het proces vrijblijvend aan je demonstreren.

Bekijk ook zeker deze leuke campagne van safe on web

bron : https://campagne.safeonweb.be/

Bekijk zeker onze referentiepagina 

Op onze referentiepagina vind je een uitgebreide collectie van projecten. Deze kunnen dienen als voorbeeld en inspiratiebron voor jouw eigen plannen. Door te zien hoe anderen onze producten of diensten hebben gebruikt en gewaardeerd, kun je een beter idee krijgen van wat mogelijk is en hoe ons bedrijf jouw doelen kan helpen bereiken. Neem dus zeker een kijkje en laat je inspireren!

Geschreven op 7 oktober 2020 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Tweestapsverificatie toevoegen aan uw webapplicatie

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website