Slechts 11% heeft een mobiele site...

Uit onderzoek blijkt dat slechts 11% van de bedrijven een mobiele website heeft.  En dat terwijl maar liefst 57,5% van de Belgen over mobiel internet beschikt.  Een verwonderlijk resultaat.  De consument begint zijn zoektocht naar een product of dienst immers vaak via internet.  En dat doet hij tegenwoordig niet per se op zijn computer. Nee, dat kan nu altijd en overal met zijn smartphone of tablet.  Een mobiele website is dus een must.  Met de nieuwe algoritmes van Google scoort zo’n website veel hoger in de zoekresultaten dan een gewone.  Wil u bovenaan de zoekresultaten prijken wanneer een potentiële klant op zoek is naar uw product?  Dan heeft u alle belang bij een mobiele website.

Ben je bij de 89% die nog geen mobiele site heeft, laten we dit oplossen en kom eens met ons praten bij een koffietje in de Holstraat …

Geschreven op 16 oktober 2015 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Websites die aan uw noden voldoen
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website