Personaliseer zelf documenten met behulp van templates...

Een applicatie genereert output in de vorm van pdf bestanden

Het is een onmisbaar instrument in uw dagelijkse bedrijfsvoering, dat u helpt bij het beheren van klanten, het maken van offertes en facturen, enzovoort. Het is kortom het zenuwcentrum van uw bedrijf.

Vaak is het resultaat van uw administratieve taken een document, in de vorm van een PDF-bestand dat per e-mail verstuurd of afgedrukt kan worden. Dit document wordt aan uw klanten of leveranciers verstrekt en is essentieel voor een goed functionerend bedrijf.

Volgens smaak en huisstijl

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al deze afdrukken worden geleverd in het door u gewenste formaat en de juiste huisstijl. Elk document is uniek en voldoet volledig aan uw vereisten voor lay-out en inhoud.

Bepaal zelf de layout van je prints

Als u zelf de lay-out van uw afdrukken wilt bepalen, kunnen we Word-templates aanbieden. Een Word-template is een Word-document dat u zelf kunt aanpassen.

Placeholders zorgen voor de magie

De informatie die nodig is voor de afdruk wordt geleverd aan de hand van placeholders. Dit zijn stukjes informatie die door code worden vervangen door de juiste gegevens. Wij bieden een basis lay-out waarin alle placeholders beschikbaar zijn en u kunt zelf aan de slag met de lay-out van dit Word-document.

Dit is een voorbeeld van een Word template

De uitkomst wordt verwerkt via de software

De software verwerkt de door jou aangeleverde Word-template tot een document dat voorzien is van alle nodige informatie. Hierdoor krijg je uiteindelijk een PDF-document dat er identiek uitziet als een document dat via een gecodeerde PDF is gemaakt, met als verschil dat deze door jou zelf aanpasbaar is.

Dit is de print die uit uw software rolt op basis van de template

Bespaar je hier iets mee ?

Ben je er zeker van dat je document nooit zal veranderen? Dan bespaar je hier niets mee. Maar als je eerder iemand bent die wel eens iets anders wil, dan kun je zonder ons hulp zelf je prints aanpassen. Dan zal er zeker sprake zijn van een besparing.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je interesse om zelf je prints te personaliseren? Kom dan zeker je project eens bespreken. We helpen je graag verder!

Geschreven op 22 oktober 2019 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website