Personaliseer zelf uw documenten via templates...

Uw applicatie genereert output in de vorm van pdf bestanden

Uw software staat je dagelijks bij in uw bedrijfsvoering. Het helpt je uw klanten te beheren, offertes te maken, facturen te maken, … Het is kortom het zenuwcentrum van uw bedrijf.

De uitkomst van uw administratieve handelingen is heel vaak een document. Een pdf bestand die doorgemaild of geprint kan worden. Het is een document die bezorgt wordt aan je klant of leverancier en die nodig is om je bedrijf goed te laten functioneren.

Volgens uw smaak en uw huisstijl

Wij voorzien al deze prints uiteraard in het door u gewenste formaat en in de gepaste huisstijl. De prints zijn stuk voor stuk maatwerk en voldoen volledig aan jouw eisen qua layout en qua inhoud.

Bepaal zelf de layout van je prints

Wens je zelf de layout van je prints te bepalen dan kunnen we dit uitwerken via Word templates. Een Word template is een Word document die je zelf kan aanpassen.

Placeholders zorgen voor de magie

De informatie die nodig is op de print wordt voorzien aan de hand van placeholders. Dat zijn stukjes informatie die door code vervangen worden door de juiste informatie. Wij voorzien een basis layout waar alle placeholders voorhanden zijn en je kan zelf aan de slag met de layout van dit Word document.

Dit is een voorbeeld van een Word template

De uitkomst wordt via de software verwerkt

Uw software zal de door u aangeleverde Word template verwerken naar een document die voorzien is van alle nodige informatie. Zo zal je uiteindelijk een pdf document bekomen die er identiek uitziet als zou het via een gecodeerde pdf gemaakt zijn. Behalve dat deze door jezelf aanpasbaar is.

Dit is de print die uit uw software rolt op basis van de template

Bespaar je hier iets mee ?

Ben je zeker dat uw document nooit zal veranderen dan zal je hier niets mee besparen. Maar ben je eerder van het type die wel eens iets anders wil. Dan kan je zonder ons nodig te hebben zelf je prints aanpassen. Dus dan zal er zeker sprake zijn van een besparing.

Waar kunnen wij jou in helpen ?

Heb je interesse om zelf je prints te personaliseren ? Kom dan zeker je project eens bespreken, we helpen je graag vooruit !

Geschreven op 22 oktober 2019 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op uw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website