Meer vrije tijd door het gebruik van contract software...

Vergeet nooit meer je terugkerende facturen op te maken, via contract software

Je kent het vast wel: je verkoopt terugkerende diensten, zoals onderhoudsbeurten die vastgelegd zijn in een contract. Vaak is het een hele klus om het overzicht te behouden in de administratie rond deze contracten. Ik geef eerlijk toe dat ik in het verleden ook wel eens het bos door de bomen niet meer zag. Niets kan je beter helpen dan een stuk software die het overzicht voor je bewaart. Zo zul je nooit meer vergeten om die terugkerende factuur op te maken.

Definieer de periodiciteit van je contract

Je hebt misschien contracten die jaarlijks gefactureerd worden  en contracten die maandelijks gefactureerd worden.  Denk maar aan onderhoudscontracten op toestellen die je jaarlijks aanrekent.  Of misschien verkoop je diensten die maandelijks aangerekend worden, zoals abonnementen.  Via een contracten module is het eenvoudig deze periodiek te factureren.  Je selecteert de te factureren periode en met één druk op de knop maak je alle facturen.  Combineer dit met het elektronisch versturen van deze facturen en je zult jezelf een pak extra vrije tijd gunnen.  Deze tijd kan je investeren in je core business.

Houd het overzicht in je terugkerende opbrengsten

Het is niet altijd eenvoudig in te schatten hoeveel contracten je lopen hebt.  Door deze te centraliseren krijg je het perfecte overzicht over welke contracten wanneer moeten gefactureerd worden.  Je krijgt hierdoor een inzicht in hoeveel van je jaaromzet via contracten gerealiseerd wordt, een belangrijke kpi voor het strategisch bepalen van je bedrijfsvoering.

Heb je een idee?

Zie je hier mogelijkheden in voor je eigen bedrijf, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

Geschreven op 18 april 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


beheer je contracten via een contracten software

Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website