Meer verkopen door goede categorie pagina’s...

Een goede categorie-overzichtspagina op je webshop kan leiden tot meer bezoekers op je site. Het is belangrijk dat de pagina er aantrekkelijk uitziet, maar het is ook van cruciaal belang dat de informatie op de pagina relevant is. Zoekmachines worden aangemoedigd om je informatie op te nemen in hun database als je pagina’s zowel visueel aantrekkelijk als informatief zijn.

Denk na over de inhoud

Het bieden van goede inhoud op de categorie-overzichtspagina’s van je webshop kan aanzienlijk bijdragen aan het aantrekken van bezoekers. Zoekalgoritmes van zoekmachines zoals Google scannen het internet op nuttige informatie. Door goede teksten te schrijven over de productcategorieën die je aanbiedt, bied je relevante informatie aan die gewaardeerd wordt door zoekmachines. Hierdoor kan je website hoger in de zoekresultaten verschijnen en zo meer bezoekers aantrekken.

Om de pagina beter vindbaar te maken, is het belangrijk om goed na te denken over de inhoud en relevante zoektermen op te nemen in de titels, koppen en inhoud van de pagina. Dit kan het potentieel aan vindbaarheid aanzienlijk vergroten.

Wij maken je webshop op maat

Als je ervoor kiest om een webshop op maat te laten ontwikkelen, met Inflecto als backend, heb je de vrijheid om alles tot in detail naar jouw wensen uit te werken. Dit omvat niet alleen het ontwerp, maar ook het volledige verkoopproces kan aangepast worden naar jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt een gepersonaliseerde categoriepagina laten opnemen in het ontwikkelingsproces, waardoor je de best mogelijke oplossing kunt krijgen die bij jouw behoeften past.

Interesse ? 

Aarzel niet ons te contacteren, we helpen je graag verder

Geschreven op 21 november 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website