Meer verkopen door goede categorie pagina’s...

Het voorzien van een goede categorie overzicht pagina in je webshop kan ervoor zorgen dat je extra bezoekers op je webshop krijgt.    Het is enerzijds van belang dat deze pagina er heel goed uit ziet.  Anderzijds is het van belang dat je pagina’s er niet enkel goed uitzien maar dat de informatie op deze pagina’s ook relevant is.  Dit om zoekmachines aan te moedigen je informatie op te nemen in hun databank.

Denk na over de inhoud

Door het voorzien van goede inhoud op de categorie overzichten van je webshop zal de kans dat je bezoekers krijgt aanzienlijk stijgen.  Zoekalgoritmes van zoekmachines als Google doorzoeken het internet naar nuttige informatie.  Door het schrijven van goede teksten over datgene dat in een categorie van producten aangeboden wordt zal je relevante informatie aanbieden.  Dat is informatie die gesmaakt wordt door zoekmachines.  Hierdoor zal je extra in de zoekresultaten verschijnen en het potentieel aan bezoekers verhogen.

Door goed na te denken over de inhoud en relevantie zoektermen op te nemen in de titels, koppen en inhoud van je pagina zal de pagina een groter potentieel aan vindbaarheid hebben.

Wij maken je webshop op maat

Door een webshop op maat te laten ontwikkelen, met Inflecto als backend, heb je de mogelijkheid om alles tot in de puntjes volgens jouw wensen uit te werken.  Dit gaat niet enkel over het ontwerp maar je kan ook je persoonlijke toets geven aan het volledige verkoopproces.  Je kan een gepersonaliseerde categorie pagina laten meenemen in het ontwikkelproces en zo tot de best mogelijke oplossing komen.

Interesse ? 

Aarzel niet ons te contacteren, we helpen je graag verder

Geschreven op 21 november 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. DeĀ technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website