Krijg een subsidie voor digitale transformatie...

De corona crisis slaat in verschillende sectoren keihard toe. Het zet ondernemers aan het denken over hoe de leefbaarheid van hun onderneming te verzekeren en hoe te gaan optimaliseren waar mogelijk. Doe je verder zoals je bezig bent of zijn een aantal zaken te verbeteren zodat je efficiënter en op termijn kostenbesparend kan werken ?

Digitaliseren helpt je vaak vooruit

Een van deze optimalisaties kan vaak gezocht worden in het digitaliseren van processen om zo een (semi) – geautomatiseerde doorstroom van informatie mogelijk te maken.

Misschien kunnen een aantal van uw processen die nu op papier gebeuren er baat bij hebben digitaal te verlopen. Vaak zorgt dit voor een betere doorstroming van informatie naar verschillende diensten binnen je bedrijf en kunnen een aantal dingen geautomatiseerd worden.

Een klein voorbeeld : heel veel bedrijven verwerken de betalingen van facturen manueel. Dit wordt gedaan door een personeelslid of door de zaakvoerder, een tijdsintensieve taak. Dit is een taak die heel sterk geautomatiseerd kan worden via het verwerken van coda bestanden. Deze bestanden zijn bij alle banken te verkrijgen en bevatten uw bankverrichtingen. Door deze uit te lezen en af te punten aan je facturen kan dit proces zowat helemaal geautomatiseerd worden.

Kom er over spreken

Heb je een idee over proces automatisatie binnen je bedrijf of wil je een sparring partner om eens te brainstormen over de mogelijkheden ? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs voor een brainstorm.

Wij hebben veel ervaring in het uitwerken van software op maat en hebben tal van transformatie processen begeleid en uitgevoerd, we kunnen je zeker een aantal tips geven.

Krijg steun van de overheid

de Vlaamse overheid voorziet steunmaatregelen om de digitale transformatie van bedrijven mogelijk te maken. Je kan een premie aanvragen tot 50% van je investering. Lees er meer over via onderstaande link.

https://www.vlaio.be/nl/nieuws/vlaanderen-helpt-kmos-de-digitale-sprong-maken

Geschreven op 18 augustus 2020 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website