Krijg subsidie voor digitale transformatie tijdens de coronacrisis...

De coronacrisis treft diverse sectoren hard. Ondernemers denken na over hoe ze de levensvatbaarheid van hun bedrijf kunnen waarborgen en hoe ze efficiënter kunnen werken om kosten te besparen.

Digitaliseren helpt je vaak vooruit

Een mogelijke verbetering is digitalisering van processen, zodat informatie (semi-)geautomatiseerd doorstroomt. Misschien kunnen bepaalde processen die momenteel op papier worden uitgevoerd, worden gedigitaliseerd. Dit zorgt vaak voor een betere informatie-uitwisseling tussen verschillende afdelingen binnen je bedrijf en bepaalde taken kunnen worden geautomatiseerd.

Bijvoorbeeld: veel bedrijven verwerken factuurbetalingen nog handmatig. Dit kost veel tijd en kan worden geautomatiseerd met behulp van Coda-bestanden. Deze bestanden zijn bij alle banken verkrijgbaar en bevatten banktransacties. Door de bestanden te lezen en af te stemmen op facturen kan dit proces vrijwel volledig worden geautomatiseerd.

Kom er over spreken

Wil je meer weten over procesautomatisering in je bedrijf of wil je met een partner sparren over de mogelijkheden? Kom dan vrijblijvend bij ons langs voor een brainstorm. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte software en hebben diverse transformatieprocessen begeleid en uitgevoerd, dus we kunnen je zeker een aantal nuttige tips geven.

Ontvang steun van de overheid

De Vlaamse overheid biedt steunmaatregelen om digitale transformatie van bedrijven mogelijk te maken. Je kunt een premie aanvragen tot 50% van je investering. Meer informatie is te vinden via de onderstaande link:

https://www.vlaio.be/nl/nieuws/vlaanderen-helpt-kmos-de-digitale-sprong-maken

Geschreven op 18 augustus 2020 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website