Electronisch factureren wettelijk...

Vanaf 1 januari 2013 worden papieren en elektronische facturen gelijk behandeld. Dat betekent dat vanaf dan factuurgegevens zowel op papier als via elektronische weg kunnen worden verstuurd en ontvangen. Dat principe staat in de Europese Richtlijn die de factureringsregels bepaalt (Richtlijn 2010/45/EU van de Raad van 13 juli 2010 tot wijziging van Richtlijn 2006/112/EG betreffende het gemeenschappelijke stelsel van belasting over de toegevoegde waarde wat de factureringsregels betreft). De Belgische BTW-administratie heeft dit principe ook in de Belgische regelgeving neer geschreven.

De richtlijn en ook de Belgische regelgeving bepalen verder nog dat alle facturen een nauwkeurige weerspiegeling moeten zijn van de feitelijke levering van goederen en diensten.

Geschreven op 1 januari 2013 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. DeĀ technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website