Dit is hoe software je telefonie kan ondersteunen...

Iedereen kent het, je wil iemand bellen. Wat doen we dan, onze telefoon nemen en het nummer intikken.  Je herkent vast ook de situatie waarin je telefoon krijgt van een klant en noteert wat jullie gezegd hebben om het dan later in te geven in je CRM pakket om toch iets van opvolging te hebben.  We schetsen je hoe je via software deze twee situaties efficiënter en minder tijdrovend kunt aanpakken.  We schetsen dit aan de hand van ons CRM en projectopvolgingspakket Scribo, zo zie je meteen de meerwaarde en de mogelijkheden.

Uitgaande gesprekken

Met een overzicht van je relaties (klanten, leveranciers, prospecten) kun je met één klik op de knop je telefooncentrale aanspreken en de klant bellen. Dit uitgaande gesprek wordt meteen geregistreerd in je software en je krijgt een scherm waarin je wat informatie kunt noteren over het net gevoerde gesprek.

Besparing: Dit bespaart je de handmatige handeling van het intoetsen van het nummer, het opschrijven van de besproken punten en het later invoeren in je software. Dit zijn drie grote voordelen met slechts één simpele klik.

Inkomende gesprekken

Bij een inkomend gesprek ontvangt u een melding in de software die u onmiddellijk informeert over de identiteit van de beller. U ontvangt een link naar het bedrijf, zodat u de geschiedenis van alle eerdere contactmomenten met deze klant kunt bekijken. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om het gesprek op te nemen en relevante informatie over het gesprek in te voeren.

Dit bespaart u tijd omdat alles meteen wordt geregistreerd en gekoppeld aan de juiste persoon, waardoor u geen verdere administratie hoeft te doen.

Interesse ?!

Wens je ook de mogelijkheden rond de koppeling van software en telefonie te bekijken, vraag vrijblijvend extra informatie

Geschreven op 27 juni 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website