Dit is hoe software je telefonie kan ondersteunen...

Iedereen kent het, je wil iemand bellen. Wat doen we dan, onze telefoon nemen en het nummer intikken.  Je herkent vast ook de situatie waarin je telefoon krijgt van een klant en noteert wat jullie gezegd hebben om het dan later in te geven in je CRM pakket om toch iets van opvolging te hebben.  We schetsen je hoe je via software deze twee situaties efficiënter en minder tijdrovend kunt aanpakken.  We schetsen dit aan de hand van ons CRM en projectopvolgingspakket Scribo, zo zie je meteen de meerwaarde en de mogelijkheden.

Uitgaande gesprekken

Via een overzicht van je relaties ( klanten, leveranciers, prospecten ) kan je via een simpele klik op een knop je telefooncentrale aanspreken en de klant opbellen.  Dit uitgaand gesprek wordt meteen geregistreerd in je software en je krijgt een schermpje waarin je wat informatie kan tikken betreffende het net gevoerde gesprek.

besparing: Het spaart je de manuele handeling van het intikken van het nummer, het op papier noteren van hetgeen je besproken hebt en het nadien ingeven in je software.  Drie grote wins via 1 simpele klik.

Inkomende gesprekken

Bij een inkomend gesprek krijg je een melding in de software die je meteen vertelt wie je aan het bellen is, je krijgt een link naar de firma zodat je de historiek kan zien van alle eerdere contactmomenten met deze klant en je krijgt de mogelijkheid om het gesprek te registreren en wat informatie betreffende het gesprek in te geven.

besparing: Alles is meteen geregistreerd en gelinkt aan de juiste persoon en je hoeft geen verdere administratie te doen hier rond.

Interesse ?!

Wens je ook de mogelijkheden rond de koppeling van software en telefonie te bekijken, vraag vrijblijvend extra informatie

 

Geschreven op 27 juni 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op uw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website