De voordelen van het bijwerken van je WordPress-website: meer dan alleen beveiliging...

Veilig online

In een tijd waarin de digitale wereld steeds belangrijker wordt voor bedrijven, is het essentieel om te zorgen dat je online aanwezigheid veilig en up-to-date is. Een van de belangrijkste manieren om dit te doen is door je WordPress-website regelmatig bij te werken met de nieuwste beveiligingsupdates en patches. Bij Delta Solutions begrijpen we het belang hiervan en daarom bieden we onze klanten de service via Herculess aan.

Verminder de kans op hacking

Door het regelmatig updaten van je WordPress-website met de nieuwste beveiligingsupdates, kun je de kans op hacking of andere vormen van cyberaanvallen aanzienlijk verminderen. Dit is vooral belangrijk als je persoonlijke gegevens van klanten op je website verzamelt, zoals bijvoorbeeld bij een webshop het geval is. Als deze gegevens in verkeerde handen vallen, kan dit een enorme schade toebrengen aan je bedrijf.

Bovendien zijn er steeds nieuwe kwetsbaarheden die ontdekt worden en die kunnen worden misbruikt door kwaadwillenden. Door je WordPress-website regelmatig bij te werken, zorg je ervoor dat je altijd beschermd bent tegen deze nieuwe bedreigingen. Bij Delta Solutions volgen we de ontwikkelingen op de voet en zorgen we dat onze klanten altijd de nieuwste updates hebben.

Verbeter de prestaties

Naast de veiligheid van je website, kan het regelmatig bijwerken van WordPress ook zorgen voor betere prestaties en een verbeterde gebruikerservaring. Updates bevatten vaak bugfixes en nieuwe functies, waardoor je website sneller en stabieler wordt. Bovendien kan het bijwerken van je WordPress-website ook bijdragen aan een betere vindbaarheid in zoekmachines, wat weer kan zorgen voor meer bezoekers en klanten.

Naast het updaten van WordPress zelf, is het ook belangrijk om de PHP-versie van je website up-to-date te houden. PHP is de programmeertaal waarin WordPress is geschreven en door deze bij te werken naar de nieuwste versie, kun je profiteren van prestatieverbeteringen en nieuwe functies die beschikbaar zijn. Een nieuwe versie van PHP kan bijvoorbeeld verbeteringen bevatten die de verwerkingssnelheid van je website verhogen, waardoor de laadtijden van pagina’s verkort worden en de prestaties verbeteren. Bij Delta Solutions begrijpen we hoe belangrijk dit is en daarom zorgen we ervoor dat we de PHP-versie van je website ook bijwerken als onderdeel van onze Herculess service. Door zowel WordPress als PHP up-to-date te houden, kunnen we ervoor zorgen dat je website optimaal presteert en beschermd blijft tegen potentiële beveiligingsrisico’s.

Dus, het regelmatig bijwerken van je WordPress-website is van cruciaal belang voor de veiligheid, prestaties en gebruikerservaring van je website. Bij Delta Solutions begrijpen we hoe belangrijk dit is en daarom zetten we hier hoog op in, zodat zij altijd beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen en kunnen profiteren van de nieuwste functies en verbeteringen.

Geschreven op 4 mei 2023 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

    Kom praten over uw project !

    Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

    Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website