Bezoek ons op ecommerce xpo , stand 4038...

Kortrijk Xpo & UNIZO bieden met E-Commerce Xpo een antwoord op de vele vragen van de ondernemers en winkeliers. E-Commerce Xpo biedt oplossingen voor alle domeinen van e-commerce, onderverdeeld in 6 zones per aspect van de markt:

web(shop)bouwers

payment systems

marketing

advice & consultancy

services

logistics

E-COMMERCE XPO brengt niet alleen alle aspecten uit de markt fysisch samen, maar stimuleert ook business opportuniteiten en ondernemerschap binnen een aangepaste setting. Een indrukwekkend seminarie programma, free catering voor zowel bezoekers als exposanten én de samenwerking met UNIZO zijn bijkomende troeven waardoor je alvast niet mag ontbreken!
Jij stapt toch ook mee met het nieuwe ondernemen?

DOELGROEP: CEO’s, ICT-Managers, zelfstandige handelaars, ondernemers en winkeluitbaters,.. zowel in een B2C als B2B markt van multinationals, grote bedrijven, KMO en kleinhandel (retail). Kortom iedereen die plannen heeft voor het starten, bouwen en/of optimaliseren van een webshop of webwinkel.

Wij zijn er ook aanwezig op stand 4038 met Inflecto.  Ontdek de mogelijkheden van inflecto en kijk wat wij voor elkaar kunnen betekenen.   Vraag gerust uw gratis toegangskaart aan via ons chat venster.

Geschreven op 3 november 2015 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Webshops die verkopen
 • Een oplossing voor al jouw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website