Bespaar geld en tijd door deze automatisatie tips...

Hoe kan automatiseren je geld en tijd besparen ?

Veel van je administratieve bedrijfsprocessen zullen volgens een vast repetitief stramien verlopen.  Door deze processen te automatiseren zal je heel veel tijd besparen, tijd die je kan besteden aan je core business.  Denk maar aan je facturatie, het opvolgen van betalingen…

Probeer zoveel mogelijk data te importeren

Het proces van importeren van data kan je vaak heel veel tijd besparen.  Stel je voor dat je een webwinkel hebt met een paar honderd, of misschien zelfs duizenden producten.  Je zal waarschijnlijk over een kassa beschikken waarmee je reeds werkt om je dagelijkse business te runnen.  Wil je je producten online beschikbaar stellen, dan hoef je die producten niet opnieuw in te geven in je webshop als je met een automatische import procedure werkt.  Vaak biedt je kassa exportmogelijkheden of zelfs een API aan om te communiceren met andere pakketten.

Bied je data aan via exports

Een voorbeeld van exporteren van data is het aanbieden van je facturen aan het boekhoudpakket die je boekhouder gebruikt.  Dit is vaak een heel eenvoudige ingreep die zowel voor jezelf als voor je boekhouder al snel een paar uur werk besparen.  Je hoeft je facturen niet meer te printen voor je boekhouding en je boekhouder hoeft ze niet meer in te boeken.  Dit zorgt voor tijdswinst en een lagere factuur van je boekhouder, dubbele winst!

Lever je documenten digitaal aan

Digitaal factureren is een eenvoudige en vlot toe te passen vorm van automatisatie in je bedrijf.  Je maakt een factuur en meteen wordt deze factuur doorgestuurd naar je klant.  Het spaart je veel tijd, een bos aan bomen en een stapel postzegels.

Complexere automatisatie

Kom gerust eens praten over je eigen bedrijfsprocessen,  we kunnen je heel zeker bijstaan in het nadenken over welke processen je kan automatiseren om zo tot een gestroomlijnde administratie te komen.

Geschreven op 10 april 2018 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Webshops die verkopen
 • Een oplossing voor al jouw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website