Automatiseer je betalingen met behulp van Coda en Codabox...

Vind jij het opvolgen van betalingen ook zo’n tijdrovende klus?

Je bent niet de enige. We hebben allemaal wel leukere dingen te doen dan het bijhouden van welke uitgaande facturen betaald zijn en welke inkomende facturen nog betaald moeten worden. Het gebeurt nog vaak dat facturen worden gemarkeerd met een handgeschreven “betaald”, wat totaal onoverzichtelijk is en het lastig maakt om openstaande saldi, inkomsten en uitgaven bij te houden.

Een strategische beperking voor je bedrijf

Dit is niet alleen een strategische beperking voor je bedrijf, maar kan er ook voor zorgen dat je onverwachtse kosten maakt of investeringen uitstelt. Aan de andere kant komt het ook vaak voor dat ondernemers aankopen doen die niet in hun budget passen, simpelweg omdat ze niet weten wat er nog openstaat.

Automatiseer door digitale facturatie

Een goede manier om dit probleem op te lossen is door digitale facturatie te automatiseren. Hiermee kun je zowel inkomende als uitgaande facturen bijhouden en de betaalstatus ervan volgen, zodat je precies weet welke uitgaven je nog moet doen en welke inkomsten je kunt verwachten.

Betaalstatus opvolgen voor jouw klant

Dit is niet alleen een strategische beperking voor je bedrijf, maar kan er ook voor zorgen dat je onverwachtse kosten maakt of investeringen uitstelt. Aan de andere kant komt het ook vaak voor dat ondernemers aankopen doen die niet in hun budget passen, simpelweg omdat ze niet weten wat er nog openstaat.

Automatiseer de betaalstatus via Coda

Wat is Coda hoor ik je denken ? Wel … Coda is een gestructureerd bestand waarin alle transacties van je bankrekening vervat zitten. Elke bank kan je Coda bestanden aanleveren. Dit bestand bevat zowel de inkomende als de uitgaande transacties. Het ideaal hulpmiddel om af te toesten in je facturatie software. De Coda bestanden kunnen gedownload worden in je online bank platform.

Als jouw facturatie software Coda ondersteunt dan kan je er meteen mee van start gaan en de bestanden inladen in de software. Via gestructureerde mededelingen zullen je facturen afgepunt worden als betaald en hoef je dit niet meer manueel te doen.

Automatiseer via Codabox

Wil je het proces nog verder automatiseren? Dan kun je gebruikmaken van Codabox, een API-koppeling waarmee je de Coda-bestanden automatisch kunt binnenhalen. Zo hoef je de afboeking niet meer handmatig te doen.

Waar kunnen wij jou in helpen ?

Heb je interesse om je facturatieproces te digitaliseren en te automatiseren? Bekijk dan zeker Scribo eens, het kan alle bovengenoemde werkzaamheden voor je uit handen nemen. Of als je al een bestaand pakket hebt en wilt integreren met Coda-bestanden of Codabox, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Geschreven op 20 september 2019 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website