Winkel lokaal

Hoi collega ondernemer,

Momenteel zijn het voor ons allen woelige tijden.  We proberen allen de werking van onze zaak aan te passen aan de huidige omstandigheden. We moeten uit onze comfort zone treden en anders werken dan we gewend zijn.

We zien heel veel acties passeren van lokale ondernemers die creatief proberen te zijn via social media.  Maar we zien ook dat de bereikbaarheid van deze acties beperkt blijft. Vooral doordat we er digitaal niet klaar voor zijn en het zo moeilijk is voor mogelijke klanten om van de acties gebruik te maken.

Daarom zijn we bij Delta Solutions gaan nadenken.  Mee denken hoe we de lokale economie kunnen helpen. Daarom willen we ons webshop pakket Inflecto aan heel interessante voorwaarden openstellen tijdens deze crisis zodat we met zijn allen lokaal kunnen gaan winkelen.

Heb je interesse mail dan naar steven@deltasolutions.be of bel op 056 32 58 17

Bedankt , en zorg goed voor jezelf en voor elkaar

Voorwaarden

Deze actie is geldig voor ondernemingen gevestigd in België zodat we hiermee de lokale economie kunnen ondersteunen.

Er wordt een webshop voor je opgezet met een door ons bepaalde layout, hierin is het mogelijk een beperkte personalisatie te doen via je logo en huisstijl kleuren. We voorzien je van een hands-on opleiding zodat je heel snel zelf je producten kan toevoegen.

De kostprijs hiervan is een eenmalige opstartkost van 250 euro, plus een maandelijkse kost van 50 euro per maand die maandelijks opzegbaar is. Je kan na het eindigen van de corona pandemie het gebruik eenvoudig stoppen of ervoor kiezen je webshop verder te blijven gebruiken.

prijzen excl. btw


Waarom Delta Solutions?

  • Software, 100% op uw maat
  • Jarenlange ervaring
  • Een oplossing voor al uw online problemen
  • Eén aanspreekpartner
  • Correcte prijs/kwaliteit garantie
  • Wij werken tot u tevreden bent

Kom praten over uw project !

Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website