Voeg tweestapsverificatie toe aan uw webapplicatie...

Wat is tweestapsverificatie

Tweestapsverificatie bestaat eruit dat je naast je wachtwoord nog een extra verificiatie gaat toevoegen aan je inlog process. Dit kan een code zijn die je toegestuurd krijgt op je smartphone , je vingerafdruk , een extra authenticatie code.

Dit zorgt ervoor dat je helemaal niks bent met een wachtwoord alleen. De tweede stap in de verificatie moet zowieso uitgevoerd worden om te kunnen inloggen.

Kan dit in jouw webtoepassing ?

Ja dat kan ! Naast het verplichten van sterke wachtwoorden is het sterk aangeraden om tweestapsverificatie te gaan implementeren in je webtoepassing. De gebruiker die wenst in te loggen, krijgt de gebruikelijke login pagina te zien. Maar naast het wachtwoord wordt een extra code gevraagd, die je makkelijk kan verkrijgen via je smartphone.

De meest gebruikelijke manier om dit te doen is via een token app of via een sms. Deze token of sms zijn beperkt in tijd geldig en zijn gekoppeld aan uw smartphone. Zo zal enkel jij met de verkregen code kunnen inloggen.

Wil je meer info ?

Denk je eraan om deze extra verificatie methode ook toe te passen op je webtoepassing. Kom zeker eens spreken hierover. Wij hebben dit reeds geïmplementeerd en kunnen je het proces vrijblijvend demonstreren.

Bekijk ook zeker deze leuke campagne van safe on web

bron : https://campagne.safeonweb.be/

Geschreven op 7 oktober 2020 door Dieter Coopman

Dieter staat mee in voor het uitzetten van de krijtlijnen binnen de verschillende eigen softwares. De technologische evoluties worden door hem op de voet gevolgd en doorgebriefd naar het team zodoende dat we steeds de beste applicaties kunnen aanbieden.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op uw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website