Website Balta home

Merkbeleving

Voor Balta Home hebben we een prachtige website ontwikkeld die perfect aansluit bij hun visuele identiteit en merkbeleving. De focus ligt hierbij op sprekend beeldmateriaal, waardoor de website de bezoekers direct aanspreekt en een blijvende indruk achterlaat.

Gebruikerservaring

Ons team heeft zich gericht op het creëren van een intuïtieve gebruikerservaring, waarbij de bezoekers moeiteloos door de website kunnen navigeren en de gewenste informatie snel kunnen vinden. Door het gebruik van pakkende visuals en aantrekkelijke grafische elementen is de website visueel aantrekkelijk en spreekt het direct tot de verbeelding.

Updatebaarheid

Een van de belangrijkste vereisten van Balta Home was de eenvoudige updatebaarheid van de website. Daarom hebben we een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS) geïmplementeerd, waarmee het Balta Home-team gemakkelijk nieuwe producten, afbeeldingen, teksten en andere inhoud kan toevoegen, bewerken of verwijderen. Dit stelt hen in staat om de website up-to-date te houden en snel te reageren op veranderingen in de markt.

We zijn trots op het eindresultaat en de positieve feedback die we hebben ontvangen van zowel Balta Home als hun bezoekers. De nieuwe website weerspiegelt de essentie van Balta Home, presenteert hun producten op een aantrekkelijke manier en zorgt voor een geweldige gebruikerservaring.

Als u meer informatie wenst of geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw digitale doelen.


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op jouw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot je tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website