Hosting, domein, e-mail

Wij staan in voor het hosten van uw website of webapplicatie en voorzien u van het uiterste betrouwbare office 365 voor uw email.

 • Hosting met focus op kwaliteit
 • Geen it-investeringen via office 365 voor uw email
 • 1 aanspreekpartner
 • Geen technische kennis nodig, wij zijn de techneuten !

Hosting

Het hosten ( eigenlijk het voorzien van webruimte voor uw website en deze aanbieden via het internet ) is een heel belangrijk gegeven.  Snelheid en uptime zijn een heel belangrijk onderdeel van uw webstrategie.  Je kan het misschien niet zo belangrijk vinden dat uw website traag reageert maar wist je dat google de snelheid van uw website in rekening neemt bij het bepalen van de sortering van de zoekresultaten.  Wij streven naar optimale kwaliteit en gaan actief om met onze hosting,  wat eigenlijk wil zeggen dat we in samenwerking met onze leverancier een zo hoog mogelijke kwaliteit bieden aan onze klanten.  Uiteraard zijn al onze sites voorzien van https hosting zodat er een beveiligde verbinding is met je website.

E-mail

Wij kiezen resoluut voor Office 365 als maildienst, een dienst van Microsoft.  Office 365 biedt ons uit ervaring de flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt voor uw e-mail.  Het is tevens heel eenvoudig in te stellen op al uw toestellen en biedt u een een gedeelde agenda aan.  Microsoft biedt een uptime garantie van 99,9% wat tot een optimale bereikbaarheid leidt.  Door uw mails te voorzien via een cloud dienst hoeft u zelf niet te investeren in een serverpark of een it’er in uw team te hebben om uw diensten optimaal online te houden.  Wij stellen alles voor u in en zijn uw aanspreekpartner als er uitbreidingen of aanpassingen nodig zijn.

Domeinnamen

Een goede domeinnaam is essentieël om een goede zichtbaarheid te hebben op het internet.  Je gebruikt het in al uw commerciële documenten en kiest daarom best een klinkende en goed te onthouden domeinnaam.

 • Wij adviseren u in de naamkeuze
 • Snelle registratie, registreer vandaag nog !
 • Technische expertise

Wij staan u graag bij in de keuze van uw domeinnaam en nemen alle technische aspecten voor onze rekening.  Zo hoef je u zelf niks aan te trekken van de instellingen die nodig zijn om uw website en e-mail werkende te krijgen.  Heeft u een goed idee voor een domeinnaam en wil je zeker zijn dat deze nog vrij is, vul dan nu meteen ons contactformulier in,  geef ons uw domeinnaam door en wij controleren voor u of deze nog vrij is!  Als deze nog vrij is kunnen we deze meteen voor u registreren!

Waarom Delta Solutions?

 • Hosting met focus op kwaliteit
 • Geen it-investeringen nodigl
 • 1 aanspreekpartner
 • Wij zijn de techneuten !

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten