SSL Https certificaten

ssl toegepast als https is een veelbesproken onderwerp.  Zeker nu zoekmachines als Google verklaard hebben dat ze een veilig internet willen met alle sites op https.  Zeker na de beveiligingslekken die onlangs uitgekomen zijn in gekende platformen.

 • Beter scoren in Google via https
 • Geen technische kennis vereist
 • Wij volgen uw ssl score op

Het belang van een ssl certificaat

ssl of https is een protocol die het verkeer op uw website of webshop versleuteld.  Je krijgt een groen slotje te zien in uw browser en het straalt vertrouwen uit naar uw bezoekers dat de informatie die ze via uw website of webshop doorsturen ook degelijk versleuteld is.

Beter scoren in Google

Sinds november 2015 heeft Google bekend gemaakt dat sites met een ssl certificaat , dus die via https werken een beter score zullen krijgen in Google.  Waarom doet Google dit ? Wel, ze willen een veiliger internet. Chrome en firefox hebben trouwens ook aangekondigd een beveiligingsmelding te geven aan de bezoekers van een website als deze site niet versleuteld is.

Wij volgen uw ssl rating op

Wist je dat ssl een ingewikkeld protocol is die de nodige know-how vereist om het juist in te stellen ?  Wel wij zorgen ervoor dat je steeds over een A-rating , dus een zo hoog mogelijke beveiliging, beschikt.  Onze experten stellen alles zo in dat je optimaal versleuteld bent.

Waarom Delta Solutions?

 • Beter scoren in Google via https
 • Geen technische kennis vereist
 • Schakel vandaag nog over naar https

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website


  Verwante projecten