Social media

Je kan er niet omheen, social media is een belangrijk dan ooit. De zichtbaarheid van je bedrijf hangt tegenwoordig heel sterk af van deze media.  Tijdschriften en weekbladen schroeven hun oplages terug of verdwijnen.  Steeds meer wordt er ingezet op de digitale kanalen om een doelpubliek te bereiken.  Laat het ons onder ogen zien, tegenwoordig is ons doelpubliek alom online aanwezig.  Ons doelpubliek spendeert meer tijd op linkedin, facebook, twitter, instagram dan ooit tevoren … Dus dit zijn de uitgelezen platformen om ons op te profileren.

Sociale media management

Je bent je er zeker van bewust dat online aanwezigheid een must is, maar het uitvoeren van je plannen is niet altijd evident.  Het beheren van je social media is vaak een bijzaak en als het even druk wordt in je zaak dan is dat het eerste dat opzij geschoven wordt.  Hierdoor verdwijnt je zichtbaarheid en ben je minder top of mind bij klanten en prospecten.  Dit is net de rol die wij willen opnemen met ons social media management, wij zorgen ervoor dat er structureel rond je social media gewerkt wordt.

Wij plannen uw posts in

Wens je wekelijks, twee wekelijks of maandelijks berichten te plaatsen dan kijken we naar een gepaste planning.  Op de afgesproken momenten en best passende tijdstippen voor uw doelpubliek worden je berichten op verschillende social media gepost.  Je blijft je publiek actief benaderen en blijft zo voortdurend in de schijnwerpers staan.  Gedaan met het vergeten van je posts of het verzwakken van de aandacht rond je social media, wij nemen dat werk uit jouw handen zodat je zorgeloos je berichten ziet verschijnen.

Wij verzorgen uw content

Samen bespreken we welke content je wenst te plaatsen, misschien wens je in te spelen op trends of zijn er bepaalde evenementen of producten die je in de kijker wenst te zetten.  We posten uw aangeleverde content of kijken samen om de content aan te maken, want aantrekkelijke content zorgt voor meer bereik en betere resultaten.

Wij rapporteren

We rapporteren de impact van je posts, want meten is weten, dat geldt ook voor de content die je op uw social media plaatst.  Via maandelijkse rapportering brengen we je op de hoogte van de impact van onze acties.  Wordt je doel bereikt of moeten we bijsturen ? Dan doen we wat er nodig is, we leven in een voortdurend veranderd landschap en bijsturen is een must.

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken, we spreken samen af wat je wil en doen een budgetbepaling. Een budgetbepaling waar we niet van afwijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan , goeie afspraken maken goeie vrienden.

Waarom Delta Solutions?

 • doelgericht en effectief
 • planmatige aanpak
 • duidelijke rapportering
 • bij te sturen en flexibel

  Gratis offerte !

  Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte of als u vragen of opmerkingen heeft.
  Laat ons samenwerken !

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website