Nieuwsbrieven

Wens je mailings uit te voeren maar lijkt het je een onbegonnen zaak ?  Weet je wat je wil maar blijft het bij denken en kom je nooit tot de uitvoering ervan ? Dan zijn wij de ideale partner om te begeleiden in het volledige proces, van idee tot technische uitwerking en het versturen van je mailings.

In het oog springende mailings

Een goed ogende mail is heel belangrijk, je wil uitstralen waar je als bedrijf voor staat dat is niet altijd eenvoudig te verwezenlijken. Daarom zijn wij de ideale partner om je te begeleiden in dit proces.  Na een verkennend gesprek bepalen we een look and feel voor jouw mailing, bepalen we een doelpubliek en strategie en gaan we aan de slag met het brainstormen rond de inhoud van je mailings.

Technische uitwerking

Ooit aan de slag gegaan met mailing software ? Dan weet je vast en zeker dat het niet evident is om je mailings perfect te presenteren aan je doelpubliek.  Vaak worden mails op verschillende toestellen anders getoond en is het een hele opdracht om je mail zodanig te maken dat deze er goed uitziet voor iedereen.  Wij nemen deze uitdaging uit handen en maken samen met jou een prachtige mail template, perfect zichtbaar op alle toestellen.  Zorgeloos voor jou !

Rapportering

Uiteraard wil je weten wat het effect is van je mailings, hoeveel mensen openen de mail, hoeveel mensen bezoeken de linken van je mailing. Kortom, wat is de impact van je mails ? Naargelang de rapportering kunnen we bijsturen waar nodig om samen tot het beste resultaat te komen, een resultaat dat uw verwachtingen inlost.

Duidelijke afspraken

We maken duidelijke afspraken, we spreken samen af wat je wil en doen een budgetbepaling. Een budgetbepaling waar we niet van afwijken zodat je niet voor verrassingen komt te staan , goeie afspraken maken goeie vrienden.

 


Waarom Delta Solutions?

 • Software, 100% op uw maat
 • Jarenlange ervaring
 • Een oplossing voor al uw online problemen
 • Eén aanspreekpartner
 • Correcte prijs/kwaliteit garantie
 • Wij werken tot u tevreden bent

  Kom praten over uw project !

  Heeft u nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren en we helpen u graag verder bij een kop koffie

  Door dit aanvinkvak aan te vinken ga je akkoord dat uw data opgeslagen en verwerkt wordt door deze website